99 thoughts on “Patiënt ervaringen

 1. Vesna Markovic

  Ik heb 9 aug een ooglidcorrectie laten doen bij Rene fonville ben
  Zeer dik tevreden met het resultaat nu al binnen een week na de ingreep mooi resultaat echt een aanrader voor iedereen ps. en het is nog betaalbaar zo’n ingreep bij kliniek elst

 2. Jessica

  Na lang twijfelen een ooglidcorrectie laten doen door dr.Fonville. Alles is 100% meegevallen en ben heel blij met het resultaat. Voorlichting en nazorg zeer goed verzorgd. Zou het iedereen aanraden!

 3. Anita

  In april een ooglidcorrectie laten doen bij dr. Fonville. De gehele behandeling en na-behandeling is prima verlopen en ben ontzettend blij met het resultaat. Ik ben nog steeds verbaasd dat ik totaal geen pijn heb gehad zowel tijdens als na de behandeling. Ik raad iedereen aan om de behandeling bij dr Fonville en zijn assistentes te doen..

 4. P. de Wildt

  eerste kennismaking was heel ontspannen,oogleden na gekeken en was wel nodig om een correctie uit te voeren.goede uitleg van wat er gaat gebeuren,en mocht veel vragen stellen.Op de dag van behandeling alles nog maals controle en alles zeer gecontroleerd afgetekend. ingreep zeer ontspannen heeft nietsgevoeld , na een uur klaar en nog veel informatie over genezing wat ik wel en niet mag doen. Na de bijna genezing kon ik weer helder zien veel koelen en de juiste litekencreme gebruiken, zeer goed advies van de arts heeft heel goed geholpen,men vind mij nu ook nog een stuk knapper. Zie nu ook weer meer, en geen druk meer op de oogleden. Deze kliniek is zeer zeker een aanrader.

 5. Marjan

  Zeer tevreden over behandeling en resultaat.
  Vriendelijke en vakkundige bejegening door zowel dr. Fonfille als zijn assistente tijdens de ingreep.
  Goede voorlichting en nazorg!

 6. Fred Philipsen

  4 mei 2018 heb ik ooglidcorrectie laten doen waar ik uitermate tevreden over ben. De ingreep was bijna pijnloos en ook de genezing verliep voorspoedig. De eerste weken trekt het een beetje rond de littekens. Het is wel aan te raden de week na de operatie niet te gaan werken. Verrassend was dat ik in het weekend gebeld werd door dr. Fonville om te informeren hoe het met me ging. Complimenten voor dr. Fonville en zijn fijne assistente Thea.

 7. Marianne

  In april een ooglidcorrectie gedaan , operatie 100% meegevallen , paar dagen wat dik en gezwollen ogen maar niet eens blauw geworden . Goed gekoeld ,en nu 2,5 maand verder ben ik erg blij met het resultaat .
  Echt een aanrader

 8. Anjo

  26 maart heb ik een ooglidcorrectie laten doen.
  Ik had last van zeer vermoeide ogen, soms hoofdpijn, en een vermoeide blik.
  De behandeling ging echt heel goed, alles werd duidelijk uitgelegd. Ik heb geen pijn gehad tijdens de behandeling, en ook niet erna.
  Het koelen met de doperwtjes gaat prima, ik was ook bijna niet blauw.
  Ja en toen de hechtingen eruit gingen zag ik het resultaat helemaal.
  Het is zo mooi geworden, ben er elke dag nog blij mee!! krijg zulke leuke reacties!
  ik kan het iedereen aanbevelen!
  Ik ken Dr Fonville al van de acupunctuur behandelingen tegen hooikoorts, dus ik wist dat ik in goede handen was, zo rustig, en duidelijk alles uitgelegd!Super!

 9. Ginny

  In april ooglidcorrectie laten doen. Supergoed geïnformeerd vooraf. Behandeling viel me erg mee, er werd zelfs naar muziekvoorkeur voor tijdens de behandeling gevraagd. Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en vooraf werd ook naar mijn eigen verwachtingen gevraagd en werd besproken of die reëel waren. Pijn na de ingreep viel mij erg mee, meer wat ongemak door de pleistertjes. Goed gekoeld met diepvrieserwtjes en na een week was ik weer redelijk toonbaar. Ik raadt het iedereen aan! Ben mijn ‘schaduw’ kwijt en mijn ogen tranen niet meer ‘omhoog’. Erg tevreden met behandeling en resultaat!

 10. Anke

  Op 9 april heb ik een ooglidcorrectie ondergaan. De operatie verliep vlot en de assistente gaf zoveel afleiding dat de tijd en de operatie zo voorbij was. De eerste 3 dagen waren ongemakkelijk maar gelukkig pijnloos. (met pijnstillers). Nu na 2 maanden ben ik super blij met het resultaat. Geen hoofdpijn meer en veel beter kunnen lezen.

 11. Alexandra Meulders

  Pas geleden een ooglidcorrectie laten doen door dr Fonville, ben superblij met het resultaat!
  Ik kan het iedereen aanraden, de ingreep viel reuze mee en de genezing ging erg voorspoedig, de littekentjes zijn al bijna niet meer te zien!

 12. Willy Peters

  Ik heb in april mijn ooglid correctie toe laten passen nadat mijn collega het ook had gedaan.Dr Fonvillle stelt je erg op gemak. Een erg aardige vriendelijke arts die alles goed uitlegd en de tijd neemt voor je.Ik ben zo blij dat ik deze stap genomen heb.Ik vond het verrassend dat dr Fonville de dag na de ooglid correctie me belde om te vragen hoe het met mij ging.Mocht je overwegen om een ooglid correctie uit te laten voeren.dan raad ik je aan om naar dr Fonville te gaan.

 13. Ellen

  Ben zeer tevreden over de behandeling en het eindresultaat van mijn ooglidcorrectie.

 14. Jolanda

  14 febr 2018 ooglidcorrectie laten doen bij dr Fonville. Tijdens het intake gesprek, de ingreep zelf en vanmorgen bij het verwijderen van de hechtingen zeer goed geholpen. Tijd om mijn vragen te beantwoorden en een zeer rustige benadering. Nu na een week al een mooi resultaat. Super blij dat ik het heb laten doen. Nogmaals bedankt dr Fonville en assistente.

 15. Sabrina Gierman

  Op 20 december een ooglidcorrectie laten doen. De behandeling is mij 100% meegevallen.
  Ik heb echt niks gevoeld zelfs niet van de verdovingsprikjes. Ik was wat nerveus maar werd goed op mijn gemak gesteld. De eerste dag wat last gehad van traanogen, wat wazig zien en knipperen ging lastig. Heel goed gekoeld en daarna ging het elke dag een beetje beter.Een klein beetje blauw geworden onder de ogen en een beetje gezwollen maar het viel echt mee. Vandaag is de ingreep precies 2 weken geleden. Het ziet er echt netjes uit en ik ben erg blij met het resultaat. Ik zou deze kliniek zeker aanraden en als u twijfelt over de ingreep, gewoon doen het stelt echt niet zoveel voor. Dokter Fonfille en zijn assistente zijn Top!

 16. Mayke Rood

  Ik vond de behandeling in kliniek Elst (ooglidcorrectie) zeer professioneel en rustig uitgevoerd. Ik kreeg zowel vooraf, tijdens als na de ingreep alle informatie die ik nodig had en de behandeling zelf heb ik ervaren als vrijwel pijnloos. Het (1e) resultaat is veelbelovend. Ik raad deze kliniek van harte aan.

 17. Sandra Berger

  Op 4 december 2017 een boven ooglidcorrectie laten doen. De behandeling viel echt mee, goed gekoeld, maar toch blauw geworden. Nu 3 weken later ziet het er super mooi uit, ben zeer tevreden over de behandeling van dr. Fonville.

 18. Joan Muller

  In augustus 2017 een bovenooglid correctie laten doen. Had de ervaringen gelezen en een collega die erg positief was over deze kliniek gesproken en haar resultaat gezien. Na het intake gesprek had ik het volste vertrouwen. Kon het in mijn vakantie laten doen. Daar was ik achteraf heel blij mee want ik werd erg gezwollen en blauw. Maar zag door het gekleurde toch het resultaat. Prachtig en symmetrisch wat ik erg belangrijk vind. Met de goede medische zorg van dr Fonville, zijn spontaan informeren, zelfs in het weekend en het mooie resultaat bleef ik het vertrouwen behouden. Ik hoefde daar zelfs niets extra’s voor te betalen. Nu ben ik bijna uitgekleurd en het is prachtig geworden. Ik heb het er voor over gehad en blij dat ik het door dr Fonville heb laten doen want ondanks dat ik zo gezwollen werd voelde ik mij gerust omdat hij de situatie goed in de gaten bleef houden.

 19. Hillie van Hunen klomp

  een paar maanden geleden een ooglidcorrectie laten doen, geen pijn gehad en geweldig resultaat en heel belangrijk de prijs viel erg mee. GEWELDIG tevreden.

 20. N. Smits

  In september 2017 ooglidcorrectie laten doen. In 1 woord heel erg blij dat ik het in Elst bij Dr. Fonville heb laten doen. Echt super tevreden.

 21. Branka Kolenda

  Ik heb een ooglidcorrectie laten doen.

  Ik ben ontzettend goed geholpen door Dr. Fonville en zijn assistente. Ik vond het toch wel spannend maar werd gerustgesteld door hen, wat ik erg fijn vond! Ik werd goed geïnformeerd, al met al raad ik het zeker iedereen aan!

 22. Annelies hoogveld

  In September 2017 heb ik een ooglid correctie gedaan bij dr.Fonville en het resultaat is geweldig. Het gesprek vooraf, en de behandeling zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan iedereen dan ook aanraden,denk je erover na om een ooglid correctie te doen maak nu een afspraak met dr.Fonville.

 23. Annelies Mulder

  Ik heb in september een ooglidcorrectie laten doen door Dr. Fonville. Is een echte aanrader voor iedereen die last heeft van overhangende oogleden. Ik heb echt meer licht in mijn ogen gekregen. Dr. Fonville is heel deskundig en zijn assistent ook. Super!!

 24. Riekie

  Ik heb een ooglid correctie laten doen.
  Dat was echt een verademing geen hoofdpijn meer en geen vermoeide ogen meer.
  De behandeling is mij 100% mee gevallen was er wel een beetje angstig voor maar ze stellen je goed tot rust en leggen alles uit wat ze doen.
  Ook de behandeling wat je thuis moet doen leggen ze goed uit en ik heb gelukkig niet echt erge blauwe ogen gehad.
  Ik zou iedereen die er last van heeft adviseren om daar heen te gaan echt een top team.

 25. gieny

  6 weken geleden ooglidcorrectie laten doen. Heel erg tevreden met het resultaat deskundige behandeling en prettige assistente die je op je gemak stelde.

 26. Mary Bijl

  Op 6 oktober heb ik een ooglidcorrectie gedaan. Super blij mee! Had ik veel eerder moeten. Erg prettig geholpen. Werd zelfs een paar dagen daarna gebeld hoe het ging. Echt top! Gewoon doen.

 27. Mirjan Mom

  8 weken geleden heb ik een ooglid correctie gedaan. Tot op de dag van vandaag geen spijt van. Wat een verschil. Mijn hoofdpijn is weg en mijn vermoeide blik ook. Zo blij mee….ben weer wakker! De operatie viel reuze mee. Ik werd erg gerust gesteld omdat ik het toch best eng vond. Ze hebben echt alle aandacht voor je! Het herstel verliep voorspoeding ..niet echt blauw geweest. Ik zeg iedereen die overhangende oogleden heeft. Laat je helpen! Je knapt er echt van op!

 28. Gonny Toonen

  Ik heb in maart 2017 een ooglidcorrectie laten doen bij dr. Fonville en het resultaat is fantastisch , ik had het veel eerder moeten doen ik ben er super blij mee ,ontzettend bedankt dr. Fonville en assistente

 29. Pieter Douma

  Aardige en competente behandeling gehad vorig jaar augustus. Ben zeer tevreden, voel me veel minder vermoeid en zie er frisser uit zegt mijn vrouw;-)
  Thanx meneer Fonville en uw assistente!

 30. Gerty

  Heel erg tevreden ben ik over de ooglidcorrectie! Goede voorlichting gevolgd door deskundige behandeling van arts en zeer betrokken assistente. De eerste complimenten over mijn ogen zijn al binnen.

 31. Susanne van Capelleveen

  Op 26 juli heb ik mijn oogleden laten corrigeren, de operatie was heel zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd.(Na een week kon ik me al vertonen). Ik ben dus heel tevreden over de operatie en de zorg van dokter Fonville en zijn assistentie (die mij goed aan de praat hield tijdens de operatie waar ik zenuwachtig over was)en ik kan deze operatie iedereen aanraden omdat ik nu weer met een open blik de wereld in kan kijken.

 32. Peggy kathmann

  Ik heb 7 juli ooglidcorrectie laten doen, en daar ben ik super blij mee! Veel eerder moeten doen. Geen last meer van vermoeide ogen en hoofdpijn ook weg en een mooie open blik Heel fijn geholpen door dokter Fonville en zijn assistente!! Echt een aanrader ga naar Kliniek Elst!!

 33. Linda

  Op 22 juni heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Niets dan lof voor dit team. Zeer deskundig, prettige sfeer. Door het goed opvolgen van de adviezen (koelen koelen koelen!) na een week bijna geen zwelling en blauwverkleuring meer. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe oogopslag. Het is mij 100% meegevallen. Nogmaals dank!

 34. Els van Rens

  27 juli 2017 heb ik een ooglidcorecctie laten doen bij DR fonville en ik ben er zeer tevreden over. goede uitleg en heel ontspannen.Kan het iedereen aanraden!!!

 35. Rene

  01-08-2017 Ooglid correctie. Meerdere vrienden van mijn waren hier al geweest. Ben zeer de vrede over de gehele behandeling. Heb weer een mooi open blik. Nogmaals bedank

 36. Liesbeth van meel

  Liesbeth van meel 13 juli ooglidcorrectie gehad week later de hechtingen eruit oogleden zijn nog iets dik maar zeer tevreden bij deze wil ik dokter fonville en zijn assistent bedanken echt op me gemak gesteld door ze en goede uitleg

 37. Marion Jansen

  22 juni 2017 ben ik behandeld voor een ooglidcorrectie.Ik kreeg al heel veel informatie via de mail,als jij deze informatie opvolgd,dan kan het haast niet misgaan.De behandeling ging uitstekend ook door goede uitleg.
  Het gaat uitstekend met mij en het ziet er prachtig uit, mooie open blik.
  Bij deze wil ik Dr;Fonville en Thea hartelijk bedanken,en iedereen die erover denkt om een ooglidcorrectie te doen.
  Ga naar kliniek Elst.

 38. Ans Lintsen

  Ik ben op 27 juni 2017 geholpen aan een ooglidcorrettie door Dr. Renee Fonville en assistente Thea Teunissen in Elst.
  Vanaf het intake gesprek t/m behandeling heb je het idee en gevoel of dat je in een Yoga sessie zit, de rust en de tijd die ze er voor plannen, geweldig gevoel.
  Het is zeer profesioneel en kundig,een absolute aanrader en betaalbaar.
  Ik Ben uiterst tevreden en super blij, wie nog moet gaan, boek nu het is absoluut perfect.

 39. Boukje Peren

  Voor 3 weken terug heb ik een oog lidcorrectie laten uitvoeren door Dr.Fonville. Wat ben ik blij met het resultaat, ik heb geen vermoeide ogen meer en een veel opener blik gekregen. Ik krijg veel enthousiaste reacties van mensen om me heen.
  Dr. Fonville heeft zeer nauwkeurig gewerkt, ik heb geen pijn ervaren. Thea heeft heel goed geassisteerd en mij een paar goede huidadviezen gegeven.
  Ik wil Dr Fonville en Thea enorm bedanken voor de behandeling. Mocht je een oog lidcorrectie willen ondergaan, dan kan ik je dit adres echt aanbevelen.

 40. Els

  Na lang wikken em wegen het besluit genomen ooglidcorrethie.
  Heel erg meegevallen,en het is echt prachtig
  Dr Fonville en zijn assistente heel hartelijk bedankt,voor de goede zorg en geduld,jullie zijn geweldig.

 41. Peter Klokgieters

  “Wat heb je vermoeide ogen en een vermoeide blik”. “Heb je slecht geslapen?”, “ben je moe?”. Enkele van de opmerkingen/vragen die ik de laatste jaren uit mijn omgeving te horen kreeg.

  Het advies was dan “laat een ooglidcorrectie uitvoeren”. Tuurlijk niet, je laat je toch niet in een perfect werkend stuk vel snijden. Maar goed, na het aanhoren van veel van bovenvermelde opmerkingen toch de stap genomen.

  1e vraag: bij wie? Via via de naam van René Fonville doorgekregen. De stoute schoenen aan en op de web-site een terugbel verzoek geplaatst. Door René teruggebeld. Niets geen assistente of receptioniste, maar door de chirurg zelf. Top.

  Na een uitnodiging te hebben ontvangen op bezoek bij René. Ik kwam zeker in aanmerking. Het overschot aan huid was groot [understatement] te noemen. Afspraak voor de ingreep gemaakt.

  De afspraak. Door Thea, René’s assistente ontvangen. Assistente, gastvrouw bedoel ik. Beter nog dan degenen die dit bij de Bilderberg Hotels verzorgen. Top.

  René voerde de operatie zeer kundig en geconcentreerd uit. Met dezelfde kundigheid assisteerde Thea hem.

  Het resultaat is prachtig. 10 jaar jonger, hoewel dat niet helemaal de insteek was, is dat toch meegenomen!

  Thea en René, zeer bedankt voor behandelingen en voor de prijsbewusten onder ons. Doe gerust een warenonderzoek. Bij René is het echt voordelig.

 42. Anne

  Anne en John Pereira
  Ooglidcorrectie, dat is pas kunst!!!!! Dr Fonville en zijn lieve vrouw: geweldig!

 43. Ans

  Ans 24 mei 2017.15.00

  Twee weken geleden een ooglidcorrectie laten doen.Ik ben hier super blij mee.Ik heb nu een frisse open blik.De ooglidcorrectie ging uitstekend.Dr fonville en thea,hartstikke bedankt.

 44. Kim Elfrink

  Vorige week een ooglidcorrectie laten doen. Dokter Fonville heeft zeer nauwkeurig gewerkt. Mijn ogen waren erg ongelijk en zijn nu helemaal symmetrisch. Ook heb ik een open blik gekregen. Ik ben dus nu al heel blij met het resultaat. Alles is al genezen en ik heb geen blauwe plekken gekregen.

 45. Marga

  26 april dan eindelijk een ooglidcorrectie laten doen.
  Ik was erg nerveus maar jullie kunnen mensen zo op hun gemak stellen dat het een fluitje van een cent was.
  Dit had ik 5 jaar eerder moeten doen!
  Alle lof voor jullie, 1e gesprek, tijdens de ingreep en ook de nabehandeling.
  Bedankt voor het mooie resultaat en ik zal jullie zeker bij iedereen aanraden!

 46. Heidi

  Heel lang getwijfeld of ik een ooglid correctie zou laten doen. Zo blij met het resultaat!
  Iedereen wil weten waar ik het heb laten doen, ik maak wel reclame 🙂
  Bedankt!

 47. Janny Hardemab

  op 6 maart een ooglidcorrectie laten doen. Ben zeer vriendelijk en goed geholpen. Voorlichting was prima. Een week later de hechtingen eruit en het ziet er prachtig uit. Krijg veel complimenten waarop ik dan antwoord waar het gedaan is. Dus u kunt nog meer cliënten verwachting. Top!!

 48. Richarda de Winkel

  23 januari 2017 een ooglidcorrectie ondergaan het is geweldig verlopen, je wordt goed voorgelicht en tijdens de behandeling hebben zij (Dr.Fonville en Thea ) alle aandacht voor jou. Ik kan het zeer zeker iedereen aanraden.!!

  Thea en Dokter Fonville bedankt

 49. C.Hardeman Lunteren

  Wij als familie Hardeman zijn super goed geholpen.Totaal geen pijn zelfs een buurvrouw mee genomen en die is ook super tevreden heel veel dank voor de goede zorg niet alleen voor de dokter maar ook thea de assistente

 50. Josephine

  2 weken geleden de ooglidcorrectie laten uitvoeren.
  Tijdens de ingreep geen pijn e.d gevoeld. Men stelt je gerust en voordat je het weet, is het al voorbij.
  Over het resultaat ben ik erg tevreden.
  Een echte aanrader.

 51. heidi zwijnen

  maandag 22 januari heb ik een ooglidcorrectie laten doen, ik had er echt zin in,, ik vond al een hele poos dat ik met een vermoeide blik rond liep. de ingreep zelf stelde niks voor, ik kan het iedereen aan raden. met het resutaat ben ik dan ook super blij., Je zou bijna denken dat ik er meer energie door gekregen hebt. Kliniek elst is zeker een aanrader. dank jullie wel nogmaals. groetjes heidi zwijnen

 52. Tineke van de Graaf

  13 december 2016 ooglidcorrectie laten doen de hechtingen zijn eruit.
  Hele goede behandeling je voelt er niets van.
  Ziet er nu al heel goed uit. Echt een verbetering.
  Bedankt dr. Fonville en Thea
  Groetjes,
  Tineke van de Graaf

 53. Diny

  Nu ruim 1 week geleden een ooglidcorrectie gehad. De hechtingen zijn eruit en het resultaat is prima. Goede en zorgvuldige behandeling.

 54. Marjolein

  Helemaal tevreden met en over mijn ooglidcorrectie! Goede en prettige behandeling, niets dan lof. Aanrader, ik zegt het dan ook voort…. Vooralsnog een fijne vakantie, Dr. Fonville en assistente!

 55. Els

  Twee weken geleden een ooglidcorrectie laten doen, de behandeling verliep goed , zeer goede begeleiding en uitleg.
  Ontspannen sfeer, het resultaat is geweldig, ben er super blij mee.
  Thea en dr Fronville

 56. Els

  Twee weken geleden een ooglidcorrectie laten doen, de behandeling verliep goed , zeer goede begeleiding en uitleg.
  Ontspannen sfeer, het resultaat is geweldig, ben er super blij mee.
  Thea en dr Fronville

 57. Wendy

  Twee weken geleden oog lid correctie laten uitvoeren. Nu een week de hechtingen eruit. Je ziet er niets meer van. Erg mooi resultaat. Met 1,5 cm verwijderd vel per oog lid een hele verbetering. Mooi natuurlijk en een open blik. De kliniek heeft een rustige uitstraling ook de dokter en assisitente Thea zijn een fijn team. Zeer rustig deskundig en klant vriendelijk. Er wordt zeer nauwkeurig gewerkt en heel hygiënisch. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed!! Een echte aanrader.

 58. Lucie

  Na 4 jaar met de gedachte rondgelopen te hebben, heb ik vorige week een ooglid-correctie laten uitvoeren door Dr. Fonville.
  De zorg en nazorg waren zeer prettig. Vandaag de hechtingen eruit; ik moet nog wel wennen aan mijn nieuwe blik, maar ben zeer blij en tevreden dat ik geen vermoeide en zware ogen meer heb. Zelfs de frons tussen mijn wenkbrauwen is ontspannen. Ik kijk de wereld weer open en helder in. Zeer zeker aan te raden. Bedankt

 59. Dhr Diederik Hoeve

  Ik ben zeer fijn geholpen door de dokter en Assistente. De ingreep ging zeer voorspoedig en stelde weinig voor het herstel ging zeer vlot. tot mijn schrik heb ik in mijn slaap tot twee keer toe de wond open gewreven of zo iets. De dokter heeft mij om half twee nachts voorzien van nieuwe hechtingen. Hele goede service, nogmaals dank daarvoor. Nu ziet alles er weer prima uit en gaat het perfect. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

 60. Ada

  Na lang aarzelen heb ik 5 oktober een ooglidcorretie gehad, Nee hoofdpijn had ik niet maar wel een vermoeide blik en zware ogen aan het eind van de dag.
  Wat ben ik blij met prachtige resultaat. Bedankt voor de fijne begeleiding en goede voorlichting.

 61. Riët Mennink

  Vorige week maandag een ooglidcorrectie gehad. Vond het een fijne benadering en heel persoonlijk.Fijne sfeer tijdens de operatie,Thea de assistente heel vriendelijk en zorgzaam. Vandaag de hechtingen eruit. Ben helemaal blij met het prachtige resultaat. Weer een open blik,en de vermoeide uitstraling weg.Dokter Fronville zeer bekwaam chirurg. Hier voor mijn dank voor het geweldige resultaat. Zou ook iedereen aanraden deze ooglidcorrectie bij deze kliniek te laten doen. Ik ben in iedergeval helemaal blij en tevreden. Bedankt Thea en dokter Fronville.

 62. Trijnie

  Ik heb in juni een ooglid correctie laten doen en ook ik ben zeer tevreden. Geen pijn alleen 2 uurtjes branderig gevoel maar door te koelen was dat goed te doen
  Nu 3 mnd verder, ziet het er heel goed uit en ik kan het iedereen aanbevelen

 63. Louise Vogel

  Op 18 juli, dus nog erg recent, heb ik bij Dr. Fonville een ooglidcorrectie ondergaan. Aan iedereen die overweegt deze ingreep te laten doen zou ik willen adviseren DOEN! De rust die uitgaat van zowel de assistente als Dr. Fonville maken dat je je erg op je gemak voelt. Het aftekenen, ingreep en koelen was binnen 2 uurtjes klaar. Eigenlijk zat ik toen al weer thuis op de bank. De eerste week vaak gekoeld, dit hielp enorm tegen zwelling en blauw worden. Een week na de ingreep hechtingen er uit, dit stelt echt niets voor. Het meeste last had ik van, irriterend, waren de hechtstrips. Geen napijn, ook tijdens ingreep geen pijn. Tja, alleen de verdoving voelde niet prettig, maar zelfs dat mag je niet pijn noemen. Al met al ben ik erg tevreden. Het resultaat is nu al top en kan alleen nog maar beter worden. Hoofdpijn is minder en ik kijk weer fris de wereld in. Dr. Fonville en assistente bedankt!

 64. Karina geurts

  Ik heb 6 april een ooglidcorrectie ondergaan. Vandaag terug geweest om het resultaat te laten zien. Ik ben erg tevreden, over de behandeling, de begeleiding en uiteraard het resultaat.
  Ik draag zelf mijn bril minder… en gebruik eigenlijk weinig make-up meer rondom mijn ogen.

  Kortom een prima investering.

 65. Angelique gouma

  30 juni 2016 een ooglidcorrectie laten doen.
  Ik zag er erg tegenop en was erg zenuwachtig. Dr Fonville en zijn assistente zijn erg rustig en profesioneel
  Waardoor je je op je gemak voelt.
  De ingreep viel me achteraf erg mee en eigenlijk geen pijn. Nu weken later ben ik er zo ontzettend blij mee.
  Geen hoofdpijn en geen opgetrokken wenkbrauwen meer en een open blik . Kan het dan ook iedereen aarraden. Bedankt.

 66. H.G.ten Hoeve

  Herma ten Hoeve uit Ureterp.12-7-2016
  Na lang treuzelen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld voor ooglidcorrectie. In een periode van 17 dagen heb ik zowel intake gesprek, behandeling en hechtingen verwijderen, ondergaan. De ingreep viel ontzettend mee.
  Wat fantastisch. Wat een sympathieke mensen, zowel dr.Fonville als de assistente.
  Je voelt je direct op je gemak.
  Ik heb 2 dagen overdag elk uur gekoeld. De derde dag een paar keer. Geen bloeduitstortingen, niets van dat alles.
  Wat fantastisch.Dr Fonville zei, dat het nog mooier zou worden. Mooier kan haast niet. Nu doe ik er littekenzalf op, maar de littekens zijn amper te zien. In één woord GEWELDIG.
  Bedankt dr. Fonville.

 67. Hettie en Marijke

  2 weken geleden ooglidcorrectie laten doen bij Dokter Fonville in Elst. Prachtig resultaat. Dokter en assistent zijn erg kalm en rustig waardoor je, je op gemak voelt.

  Marijke en Hettie

 68. Dorothee van Renswoude

  Na jaren continue wenkbrauwen optrekken, hoofdpijn ben ik van Peize(vlakbij Groningen) naar Elst getogen. Dr. Fonville heeft het vizier weer open gezet! Ben er heeeel blij mee en zeer tevreden over de lieve behandeling van hem en zijn assistente Thea! Heb weinig naweeen gehad, hoogstens een paar dagen blauw.
  Wonderlijk dat nu ( na twee weken) er niets meer van te zien is! Hij heeft het prachtig gedaan waarvoor mijn dank!

 69. Francien Maljaars-Kole

  Na lang wikken en wegen heb ik dan eindelijk een ooglidcorrectie uit laten voeren. Wat is alles meegevallen. Na een goed intakegesprek met dr Fonville, waarin hij duidelijk alles uitlegde, zag ik er niet meer tegenop.
  De operatie is heel goed verlopen, bijna zonder pijn. Vorige week zijn de hechtingen eruit gehaald en het resultaat is prachtig. Ben er erg blij mee.
  Een compliment aan dr Fonville en zijn assistente voor de prettige en professionele behandeling.

 70. Mitchell Derks

  Ik had de laatste jaren veel last van druk op mijn ogen, doordat mijn oogleden erg gezakt waren. Daardoor kon ik me na 16:00 nog moeilijk concentreren of ontspannen. Vorige week heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen door Dr. Fonville en zijn assistente, en gisteren zijn de hechtingen verwijderd. Tijdens de behandeling werd ik constant goed geïnformeerd, en was daardoor ook erg ontspannen. Ik vind het resultaat echt verbluffend, en het ziet er ook meteen weer erg fris uit.
  Ik heb helemaal geen pijn ervaren, en gelukkig ook weinig last gehad van zwellingen. Ik kan iedereen met dezelfde klachten deze behandeling bij Dr. Fonville aanraden!

 71. Lennie Scholte

  Half februari van dit jaar (2016) heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen door dr. Fonville.
  Vond het best een beetje eng. Maar dat was niet nodig. Dr. Fonville en assistente hebben prima werk verricht. Ze stelden je gerust en gaven steeds aan wat ze deden. Het was eigenlijk een ontspannen ingreep.
  Het herstel is ook erg prima gegaan, zo goed als geen blauwe en rode plekken!
  Al met al een compliment voor dr. Fonville en assistente. Ik kan iedereen aanraden deze ingreep door hem te laten doen.
  Geen poespas, gewoon erg goed!!

 72. Sandra

  Op 8 maart een ooglidcorrectie ondergaan. Ik zag er tegen op en was erg zenuwachtig. Echter hebben zowel Dr. Fonville als de assistent mij erg op mijn gemak gesteld. Zowel de verdoving prik als de ingreep zelf vielen 100% mee. Tandartabezoek is pijnlijker . Van napijn had ik absoluut geen last van, het was 2 dagen licht gezwollen en iets wat blauw, echter goed gekoeld en na 3 dagen was het verdwenen . Gisteren hechtingen eruit laten halen en het ziet er nu al zo mooi uit en het wordt alleen maar mooier. Mijn complimenten aan Dr Fonville en zijn assistenten erg vakkundige mensen die je alles uitleggen en je op je gemak stellen. Ik raad iedereen aan die een ooglidcorrectie wilt laten uitvoeren een afspraak in Elst te maken, je zult er geen spijt van krijgen.

 73. Lia

  Na een zeer prettig intake gesprek besloten om een ooglidcorrectie te laten doen bij dr. Fonville. De behandeling is pijnloos verlopen en zeer tevreden over de dokter en zijn assistente. Vandaag de hechtingen eruit en ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kan iedereen deze kliniek aanraden, en zal ik ook niet nalaten te doen om degene die nog twijfelen toch deze stap te nemen en zich door dr. Fonville in Elst te laten behandelen.

 74. mevr Janssen

  Inmiddels is het nu 5 weken geleden dat ik een ooglidcorrectie heb ondergaan bij Dr Fonville. Ik had klachten zoals slecht zicht en hoofdpijn. De klachten zijn verminderd en een prettige bijkomstigheid: ik heb weer een mooie open frisse blik! Een prettige arts die op een deskundige wijze de behandeling heeft uitgevoerd. Het resultaat is erg mooi, van de littekens is al bijna niets meer te zien! Kortom; niet verder zoeken , en maak een afspraak in Elst!

 75. marianne

  super mooie ooglidcorrectie gehad, 1.5 jaar geleden en het is alleen maar mooier geworden.
  zeer lieve geduldige en relaxte arts DR Fonville, ook de assistente een dikke 9.5 zeer lief en steunend. zeer tevreden ondanks dat ik ruim drie weken bont en blauw zag, dit zal zeker aan mijn eigen huid liggen hoor.

 76. Jolanda

  Na lang twijfelen of ik een ooglidcorrectie durfde te laten uitvoeren kwam ik via familie in contact met dr Fonville. De persoonlijke rustige uitleg maakt dat ik de afspraak maakte voor 26 mei 2015. De rust waarmee de ingeep uitgevoerd werd maakte dat het me erg mee viel. De eerste week voelde ongemakkelijk en zagen mn oogleden behoorlijk blauw, maar al na een week was grote verbetering zichtbaar. Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet naar deze praktijk, het resultaat is goed. Kortom ik ben tevreden.

 77. B Rutte

  Ben erg blij dat ik nu eindelijk mijn bovenooglid correctie heb laten uitvoeren. En het resultaat is ook goed te zien.Het is mij erg mee gevallen en als je de eerste dagen f goed blijf koelen dan heb je nauwelijks zwellingen. Wat blauw plekken, maar viel bij mij erg mee. na een week de hechtingen eruit en na 2 weken nog een kleine blauw plekje, maar voor de rest niets meer te zien als alleen maar het mooie resultaat. Bij mij 1 cm verwijderd. Ik kijk weer prettig door mijn ogen en zie er niet meer zo vermoeid uit! Een aanrader!

 78. Mariette Kleinveld

  Na jaren last van vermoeide ogen en twijfel heb ik in maart mijn bovenoogleden laten corrigeren door Dr.Fonville. De “operatie” zelf is heel erg meegevallen mede te danken door de prettige omgeving en de relaxte manier van werken door dr..fonville en zijn assistente. Ik heb wel behoorlijke blauwe ogen gehad, en daarna nog veel last van vocht in de oogleden maar nu na 4 maanden voelt het HEERLIJK, en ben zeer tevreden over het resultaat. Een echte aanrader

 79. Jan Geurtsen

  Vorige week een ooglidcorrectie gekregen en hoewel het nog iets rood en blauw is ben ik al erg tevreden met het resultaat. Wat me erg aanspreekt is de persoonlijke benadering van Dhr fonville en zijn assistente.
  ze nemen echt de tijd voor je en stellen je erg op je gemak.
  mooi resultaat en de behandeling is pijnloos.

 80. Evelyn Kolkman

  Op 21 april 2015 heb ik, na vooraf lang te hebben getwijfeld of ik dit wel moest doen, een bovenooglidcorrectie laten doen. Zag er enorm tegen op. Ik ben blij met het resultaat en het is pas 1,5 week geleden. Na ongeveer 3 maanden is het eindresultaat goed zichtbaar. Een fijne rustige arts. Had dit veel eerder moeten doen. Kan deze kliniek aan iedereen aanbevelen.

 81. Joke van den Berg-Mol

  Joke: In December 2014 heb ik mijn ogen laten liften door Dr.Fonville. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en behandeling. Alles gaat in alle rust en je hebt meteen een gevoel van vertrouwen. Na drie maanden is het volledig zoals het moet zijn. Zal zeker zijn naam bekent maken bij mijn vrienden en kennissen.

 82. S.Groters

  3 maanden geleden heeft dr.Fonville bij mij een ooglidcorrectie uitgevoerd. Dit is op een zorgvuldige wijze en naar tevredenheid gebeurd. Na de behandeling heb ik geen pijnklachten gehad en de verkleuring viel ook mee.
  Een optimaal resultaat laat nog best lang op zich wachten, nu na 3 maanden is er nog een rood lijntje zichtbaar in de huidplooi.

 83. Heidi

  Na het intakegesprek, resulterend in een goed en eerlijk advies, kon ik meteen geholpen worden. Vind dokter Fonville een heel symphatieke man waar ik mij erg bij op mijn gemak voelde. Zal zeker naar hem terug gaan voor eventuele vervolgbehandelingen.

 84. G. Wennekes

  Ik heb 27 mei 2014 een ooglidcorrectie laten doen omdat ik veel hoofdpijn had en erg overhangende oogleden had.Het is me allemaal erg meegevallen en geen pijn gehad niet tijdens en niet na de operatie!Een goed resultaat!!Een compliment voor Dr.Fonville en dank voor de lieve assistente die je op je gemak stelde tijdens de operatie. Niet twijfelen dus gewoon doen!Ik heb er geen spijt van alleen meer zicht en minder hoofdpijn.Nogmaals bedankt

 85. Hanny

  Hier zit ik dan te glunderen achter mijn computer. Bij Dr Fonville 6 dagen geleden een ooglidcorrectie laten doen en vandaag de hechtingen laten verwijderen. Ben er nu al helemaal happy mee, en dan moet het alleen NOG maar mooier worden, dat belooft nog wat. En omdat ik direct al zo blij met het resultaat ben, heb ik ondanks dat ik niet een echte ijdeltuit ben, toch wat twijfelend besloten vandaag meteen mijn diepe lijnen van de afhangende mondhoeken te laten behandelen met een filler. Whauw, ook dit met een nu al geweldig en verrassend mooi resultaat. Dus Dr Fonville, geweldig goed en mooi werk verricht, dank je!!! En voor degene die twijfelen, gewoon doen, het is ECHT de moeite meer dan waard!

 86. Richard van Aggelen

  Vorige week bij Dr. Fonville en zijn assistente behandeld voor ooglidcorrectie, kreeg er last van en kenmerken waren lichte hoofdpijn en einde van de dag redelijk vermoeid. Na een relaxt gesprek en super advies lag ik een week later op de behandelkamer na een anderhalf uur stond ik weer buiten behandeld zonder pijn en een relaxt verloop. Nu een week later zijn hechtingen verwijderd. EINDELIJK een super gevoel en een super resultaat.
  Dokter en assistente hartelijk dank voor alles.
  Tot over 3 maanden voor de laatste controle.
  Richard uut Arnhem

 87. marianne

  Vanmorgen bij DR Fonville geweest voor een ooglidcorrectie.
  Goede intake gehad en vandaag was de grote dag.Ik voelde me heel erg op mijn gemak, alles werd heel goed uitgelegd en er werd steeds gevraagd of het goed ging. Super lieve zorgzame assistente.er werd met veel geduld en precisie gewerkt wat me op mijn gemak stelde en vertrouwen gaf.Er werd ook alle tijd genomen voor vragen en uitleg wat je wel en niet mag na de operatie. DR Fonville en zijn assistente zijn meer dan aanraders. heel veel dank.

 88. Henny meijer

  Henny meijer 07-05-2014

  Na jaren rondgelopen te hebben met overhangende oogleden, hoofdpijn en een vermoeidheids blik heb ik een ooglidcorrectie laten doen.
  Van de ingreep voel je niks en daarna ook geen pijn.
  Ik had het jaren eerder moeten doen!
  Dus: niet twijfelen, gelijk doen! Ik raad het iedereen aan.
  Dokter Fonville en zijn assistente……….hartelijk bedankt!!!!!!!

 89. Annelies van Kempen

  Op aanraden van mijn jongste zus, die al van heel goede resultaten gehoord had, heb ik eindelijk de ooglidcorrectie laten uitvoeren! En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Ik heb geen zware en vermoeide ogen meer, heb een open blik gekregen en voel me zelfverzekerder.
  En de behandeling is me heel erg meegevallen. Ik voelde me ook erg op mijn gemak. Dokter Fonville en zijn assistente, heel hartelijk dank!

 90. Vera Bosman

  Onlangs lippen iets laten vullen. Zag er erg tegenop omdat ik bang was dat het pijn zou doen. Gelukkig goed verdoofd. Behandeling niets van gevoeld. Dokter Fonville legt alles heel rustig uit en stelt je op je gemak. Lippen zien er nu prachtig uit. Kleur is ook verbeterd en ook de glans. ben er heel erg blij mee en ga zeker weer terug als de filler uitwerkt over ’n jaar.

 91. Gera Boumeister

  Na jaren van rond gelopen te hebben, met het idee om iets aan mijn oogleden te laten doen, omdat ik er toch veel last van had, vooral s’avonds, vermoeide ogen en vaak hoofdpijn.
  U kwam op mij tijdens het intake gesprek zeer vakundig en vriendelijk over.
  We werden vriendelijk en geruststellend door u en u assistente ontvangen.
  Thuis gekomen na de ingreep waar ik niets van gevoeld heb (behalve de verdovingsspuitjes), hebben we koffie gedronken, en ben ik met diepvries bril op naar bed gegaan, en heb heerlijk enkele uren geslapen.
  Eindelijk naar al die jaren, ben ik van mijn overhangende oogleden af, en echt deze behandeling kan ik een ieder aanraden, die met het zelfde probleem zit.
  Bij deze wil ik de dokter Fonville, en zijn assistente heel hartelijk bedanken, voor het prachtige resultaat.

 92. Margreth

  Afgelopen zaterdag ben ik bij u geweest voor een ooglidcorrecctie.
  Het is me echt 200% meegevallen. Geen pijn gehad zelfs nauwelijks van de verdoving. Ik ben ontzettend blij. Margreth

 93. Thea Martens

  Goede morgen,ik heb 21 september jl een ooglidcorrectie ondergaan bij Dr Fonville in Elst. Ik ben helemaal blij en tevreden met het resultaat tot nu toe,de wondjes trekken nog wel een beetje en mijn blauwe plekken zijn bijna weg. Uiterst tevreden met de behandeling ik was totaal niet zenuwachtig alleen maar opgelucht dat ik heb laten doen, dus complimenten aan de dokter en z’n assistente,in december kom ik nog even bij U langs om het resultaat te laten zien.Vriendelijke groet

 94. Tonnie

  Ooglidcorrectie laten doen door dr. Fonville. Al een hele tijd toenemende last van hangende oogleden. Mijn gezichtsvermogen nam daardoor ook af en voelde me ook meer vermoeid. Na een intake gesprek volgde de ooglidcorrectie.
  De operatie is me 100% meegevallen, nauwelijks iets van gevoeld. Dr. Fonville doet zijn werk zeer zorgvuldig.
  Ik ben enorm tevreden over het resultaat!

 95. Mevr. Starmans

  Rokerslijntjes met filler en botox laten behandelen. Mijn bovenlip zag er niet uit: rimpels en plooien. Dokter Fonville heeft me eerst verdoofd waardoor ik van de hele ingreep niets gevoeld heb. Eerder in Roemenië laten doen zonder verdoving en dat was geen pretje. Ben zeer tevreden met resultaat. Volgend jaar weer!

 96. Mevr. van Beckum

  2 weken geleden mijn lachrimpeltjes laten behandelen met Botox. Het effect was bij controle vandaag nog onvoldoende. Dr Fonville heeft kosteloos nog iets bijgespoten om een optimaal resultaat te krijgen. Geweldige service!

 97. Inge Evers

  Ik ben een vrouw van 54 jaar en wou dolgraag iets doen aan de neuslippenplooi,en de rimpeltjes tussen neus en bovenlip.Ben gaan googelen en kwam zo terecht bij de
  huisartsenkliek. Dr Fonville Grote Molenstraat 20 Elst (Overbetuwe) tel. 0643498987.
  Heb bij hem eerst een intakegesprek gehad,die me zo goed beviel dat ik meteen een afspraak voor de injactebels gemaakt heb. inmiddels heb ik voor de neuslippenplooi radiesse gehad en voor de bovenliprimpels stylage,met een goed zichtbaar resultaat,erg tevreden dus.
  Dr Fonville zelf is een zeer vriendelijke arts,legt alles goed uit,en werkt zeer nauwkeurig,weet precies wat hij doet,in een woord geweldig.
  Ik ben dus zeer tevreden over de behandeling en de arts zelf,dus de volgende keer weer rechtstreeks terug naar Dr Fonville.Ik kan dus alleen maar zeggen doen,een echte aanrader.

  m.v.g Inge

 98. Mevr. van Asten

  Rimpels voorhoofd
  Frons en voorhoofdslijntjes laten behandelen met Botox en 2 weken later neus lippenplooi met filler. Heel tevreden over het resultaat. Aanvankelijk dacht ik dat de Botox niet werkte maar na 2 weken duidelijk effect. Was me trouwens ook verteld voor de behandeling.

 99. Anoniem

  Spataders scleroseren
  Spataders zo goed als verdwenen! Had veel last van kleine spatadertjes op mijn bovenbenen. Soms waren ze zelfs pijnlijk. Behandeling viel erg mee. Was wel blij toen na 3 weken de steunkousen uit mochten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *