Huisartskliniek Elst

Cosmetische en Chirurgische behandelingen

Veilig en vertrouwd bij de huisarts

ONZE WEBSITE IS VERNIEUWD!
Belangstelling? >>>>

Korting

Nieuwe Aamsestraat 26 C

6662 ND Elst (Gld)

Tel:

06-22529574

NVVCCG

 

 
 

OVERMATIG TRANSPIREREN

Veel mensen hebben last heeft van overmatig transpireren, vooral onder de oksels maar bijvoorbeeld ook het voorhoofd of de bekende zweetvoeten. Overmatig transpireren (hyperhidrose) kan een grote invloed hebben op iemands sociale leven.

De oorzaak van hyperhidrose is onbekend. De oplossing van het probleem is simpel en effectief: Botuline Toxine (Botox®). Door een botox behandeling van de oksels wordt de overmatige zweetproductie met ongeveer 95% gereduceerd. Dit heeft geen invloed op de zweetproductie elders op het lichaam.

Tijdens de botox behandeling tegen het zweten worden in het gebied om de centimeter kleine oppervlakkige injecties gegeven. Het te behandelen gebied kan vooraf verdoofd worden met crème (Emla®). Dit neemt grotendeels het gevoel van de prikken weg. De meeste patiënten ervaren de injecties niet als pijnlijk en ondergaan de behandeling zonder verdoving.
Na ongeveer twee dagen is het effect van Botox® al merkbaar. Het maximale effect treedt na 2 weken op, waarna zonodig nog een correctie kan plaatsvinden indien er een stukje van het behandelde gebied onvoldoende reageert op de injecties.

De werkingsduur van de behandeling verschilt van persoon tot persoon, gemiddeld zes tot twaalf maanden. De behandeling kan daarna probleemloos worden herhaald.

Minimaal 24 uur voor de behandeling dient u de oksels te scheren, en gebruik geen deodorant op de dag van behandeling.

Toestemming

Na overeenstemming over de behandeling vragen wij u om een toestemmingsformulier (informed consent formulier) in te vullen. Voor iedere geneeskundige behandeling is op basis van de WGBO (wet geneeskundige behandelovereenkomst) toestemming van de patient vereist om er zeker van te zijn dat u goed geinformeerd bent over de behandeling, risico's en eventuele alternatieven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel nu voor

GRATIS

consult

06-22529574

Naam
Telefoon
E mail adres 

of stuur een sms bericht

SMS

FB