Huisartskliniek Elst

Cosmetische en Chirurgische behandelingen

Veilig en vertrouwd bij de huisarts

ONZE WEBSITE IS VERNIEUWD!
Belangstelling? >>>>

Korting

Nieuwe Aamsestraat 26 C

6662 ND Elst (Gld)

Tel:

06-22529574

NVVCCG

 

 
 

RIMPELS EN VOLUME

Ons uitgangspunt bij gezichtsbehandeling is dat de basis van schoonheid een gezicht is dat in harmonie is. Een uitstraling die past bij wie u bent en hoe u zich voelt. Als het resultaat natuurlijk en evenwichtig is zal het niemand echt opvallen dat u behandeld bent, maar wel dat u er een stuk frisser en beter uitziet.
Daarbij letten wij op de verhoudingen in uw gezicht. Als mensen ouder worden lijkt de zogenaamde " V-vorm" die het jeugdige gezicht kenmerkt, zich om te draaien doordat de huid wat gaat hangen. Bij het samen bepalen van de plaatsen waar behandeling gewenst is en het meest resultaat zal opleveren, houden wij dit herstel van de V-vorm in gedachten als uitgangspunt.

Behandelplan
Na het verkennen van uw wensen maken we een behandelplan aan de hand van de volgende aandachtspunten:

Foto's
Het is fijn als u oude foto's meeneemt van 5 en 10 jaar geleden. Hiermee kunnen wij goed beoordelen hoe snel u, en op welke punten u het meeste veroudert.
Om de uitgangssituatie van de behandeling te kunnen vaststellen, maken wij tijdens dit eerste consult ook foto's.

Behandeling
Rimpels verwijderen kan op verschillende manieren. Huisartskliniek werkt met zowel Botox als fillers.
Botox gebruikt de arts om de spieractiviteit tijdelijk te verslappen. Dit geeft bijvoorbeeld mooie resultaten bij de fronsrimpel, voorhoofdslijnen en kraaiepootjes.
Een filler wordt ingezet om bepaalde rimpels op te vullen of meer volume te geven waar nodig. Vaak ook bestaat behandeling uit een combintie vn Botox en fillers.
Botox en fillers worden met een heel dun naaldje in of net onder de huid geïnjecteerd. De prikjes voelt u bijna niet. Als het nodig is, gebruiken we een lokale verdovende crème of een zogenaamde tandartsverdoving. Dit is bijvoorbeeld vaak prettig bij behandeling van de liplijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over pijn.
Afhankelijk van de gekozen behandeling, duurt deze tussen de 5 minuten en een half uur.
Voorop staat dat u de behandeling als comfortabel ervaart. Na de behandeling kan de huid gemasseerd worden en/of met een 'coldpack' worden gekoeld.


Produkten
Wij werken alleen met produkten waarvan de veiligheid gewaarborgd is.

Botox www.botox.nl    
       
Stylage www.stylage.nl    

 

Toestemming

Na overeenstemming over de behandeling vragen wij u om een toestemmingsformulier (informed consent formulier) in te vullen. Voor iedere geneeskundige behandeling is op basis van de WGBO (wet geneeskundige behandelovereenkomst) toestemming van de patient vereist om er zeker van te zijn dat u goed geinformeerd bent over de behandeling, risico's en eventuele alternatieven.
In veel gevallen is het mogelijk om direct behandeld te kunnen worden. Wij raden u echter aan om eerst na te denken over de voorgestelde behandeling.

 

 

 

 

 

Bel nu voor

GRATIS

consult

06-22529574

Naam
Telefoon
E mail adres 

of stuur een sms bericht

SMS

FB