Huisartskliniek Elst

Cosmetische en Chirurgische behandelingen

Veilig en vertrouwd bij de huisarts

ONZE WEBSITE IS VERNIEUWD!
Belangstelling? >>>>

Korting

Nieuwe Aamsestraat 26 C

6662 ND Elst (Gld)

Tel:

06-22529574

NVVCCG

 

 
 

DR ZEIN OBAGI (DERMATOLOOG)

Dr Obagi

Dr. Zein Obagi (dermatoloog , Beverly Hills, USA), is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health. Hij is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging.

ZO SKIN HEALTH en ZO MEDICAL wordt gebruikt voor gelaat, hals, decolleté en handen bij:

FILOSOFIE

De filosofie van dr. Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Obagi's standpunt is 'totale huidverbetering - een gezonde huid voor iedereen'. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

DE HUID GEZOND MAKEN

Om deze gezonde huid te kunnen bereiken heeft dr. Obagi diverse transformatiesystemen ontwikkeld. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en advies van de Obagi Specialist binnen onze kliniek. De huidverjongingsproducten van ZO Medical en ZO Skin Health worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van een gemiddelde huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar. Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. Kliniek Elst is opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die het resultaat verbeteren.

De filosofie van dr. Zein Obagi staat haaks op andere cosmeticamerken die voornamelijk gebruik maken van moisturizers. Moisturizers zijn crèmes die de huid 'lui' maken in plaats van de huid te stimuleren om zelf aan het werk te gaan en de balans te herstellen. Er treedt geen huidverbetering op door het gebruik van moisturizers.

Dr. Zein Obagi aan het woord
 
Dr. Zein Obagi te gast via satelietverbinding bij 4ME RTL4
 

 

 

 
ZO medical zo health
 

 


 

 

Bel nu voor

GRATIS

consult

06-22529574

Naam
Telefoon
E mail adres 

of stuur een sms bericht

SMS

FB