U Rimpel lip behandeling | Gratis advies | Kliniek Elst | Arnhem Nijmegen
Huisartskliniek Elst

Cosmetische en Chirurgische behandelingen

Veilig en vertrouwd bij de huisarts

ONZE WEBSITE IS VERNIEUWD!
Belangstelling? >>>>

Korting

Nieuwe Aamsestraat 26 C

6662 ND Elst (Gld)

Tel:

06-22529574

NVVCCG

 

 
 

LIPPEN EN RIMPELS

Rimpels in lippen zijn meestal goed te behandelen met fillers maar als u de gewoonte heeft om uw lippen tijdens het spreken vaak te 'tuiten' is een filler onvoldoende. Herhaald 'tuiten' van de lippen stimuleert rimpelvorming.

Tuitlip

Eerst de oorzaak aanpakken dus en dan de gevolgen. Door behandeling met Botox kunt u deze gewoonte afleren. Uw hersenen raken gewend aan het niet meer kunnen 'tuiten' van de lippen waardoor u deze gwoonte kunt afleren. Meestal zijn hiervoor 'n aantal sessies nodig bv. iedere 2 maanden.

Vermijd zelf ook drinken uit 'n rietje, soep drinken, drinken uit kommen etc. kortom alles waarbij u de lippen teveel gebruikt.

Een heel enkele keer kan het voorkomen dat u na een Botox behandeling van de lip moeite heeft met de letter P en B. Dit is een voorbijgaand effect.

Eventuele rimpels die daarna nog overblijven zijn met een filler te behandelen. Bij heel oppervlakkige rimpeltjes kan laser een uitkomst bieden. Ook kunt u eventueel Tretinoïne creme gebruiken.

Tretinoïne creme (vitamine A-zuur creme) geeft een transformatie en bevordert de vernieuwing van de huid. Hierdoor is het is een effectief middel voor de behandeling van rimpels, pigmentvlekken en littekentjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel nu voor

GRATIS

consult

06-22529574

Naam
Telefoon
E mail adres 

of stuur een sms bericht

SMS

FB